Skip to content

Pilotjakker: hot or not

Hej alle sammen. Så er det blevet tid til ugens ‘hot or not’. Og i dag herinde på bloggen skal det handle om pilotjakker. Vil I være med i samtalen, så læs med og kommenter nedenfor. Det her er altid sjovt. Læs med.

Pilotjakker: vi skal tale om dem

Det er i dag, at vi stemmer om ‘hot eller not’ og det skal i dag handle om pilotjakker. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er svært glad for denne beklædningsdel, og jeg går derfor hyppigt i disse jakker. Det var noget, som jeg begyndte på, da jeg boede i New York. Jeg havde nemlig en chef på et PR-bureau, som var mega cool i dem. Han gik nærmest i dem som sin stable-piece. Så da jeg skiftede job begyndte jeg at gøre ham kunsten efter. Så kunne han heller ikke se hvor copy cat agtig, jeg var. Heh. Historien om pilotjakker går mange år tilbage – det er også noget, som jeg er ret vild med. Det er retro og cool at gå i tøj, som har levet generation efter generation. men hvad synes I? Før I læser videre, så kommenter nedenfor, hvad I går allermest med, når det kommer til overgangsjakker. Er det pilotjakker, blazer, bomberjakker, boleo, cowboyjakker eller noget helt andet. Nedenfor i kommentarfeltet.  

Hvilke brands kan I bedst lide?

Nu vil jeg gerne, at vi deler brands nede i kommentarfeltet. Så før I læser videre, så del 3 af jeres yndlingsbrand nedenfor. Go.

Okay, tak for det. Jeg vil i dag fortælle jer om et af mine yndlingsbrands, som jeg for nyligt har opdaget. Jeg vil tale om dem, fordi de er super gode til pilotjakker. Jeg har linket til deres hjemmeside lidt længere oppe i denne blogpost. De lavet rigtig mange forskellige slags jakker, så jeg kan anbefale at tage et kig derinde.

Inspiration på rejser

Jeg synes, at noget af det fedeste ved mode er at lade sig inspirere af andres stil. Ligesom jeg gjorde med Bryan fra PR-bureauet. Jeg elsker at være i byer som New York, Berlin, Dubai og Paris. Det er nok mine yndlings. Og der har jeg tit set pilotjakker. Så nu er det blevet tid til at stemme. Er pilotjakker:

HOT

eller

NOT

?

Kommentér nedenfor.

Okay, så bliver det spændende at se, hvad I siger. Jeg har nemlig tænkt mig at lytte til jer ift. om jeg skal gå med disse jakker fremadrettet, eller om jeg burde skifte til noget andet.

Læs mere lige her på bloggen.

Published inTilbehør

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *