Skip to content

Det koster kassen at få repareret apple-udstyr

Jeg har søgt nettet rundt og kigget efter butikker der reparerer Iphones og andet apple-udstyr, og de fleste af de sider jeg har kigget på er vildt dyre. Det absolut bedste bud jeg har fundet i nærheden af mig, indtil nu er Irepair.dk, som kan fikse den for omkring 750 kr. Alle andre steder har budet ligget på over 1000 kr.!

Det er faktisk en ret smart side, hvor man bare kan gå ind og oprette en sag og så få en pris på det. Men hvis man går ned i en fysisk butik, så ordner de den inden for en time.

Fremover vil jeg tage mine forholdsregler og passe bedre på min Iphone. det betyder at jeg vil købe mig et cover der ikke bare ser fancy ud, men som også beskytter godt. Jeg går og leder efter et af silikone. Det kan bedre tage slagene, hvis man skulle komme til at tabe den. Derudover så glider silikone ikke så let ud af hænderne som et cover af hårdt, blankt plastik gør det.

OG så har jeg en undskyldning for, at købe et cover med kaninører, som jeg længe har kigget på!

Derudover så skal jeg holde op med at opbevare den i løse lommer og især i baglommen på mine bukser – det var det der dræbte den i denne omgang. Men jeg har flere gange tabt den ud på badeværelsegulvet, så nu har jeg fået en stor bademåtte. Så kan den forhåbentligt tage slaget, så den ikke slås mod klinkerne.

En enkelt gang er den også røget i toilettet – endnu en grund til ikke at have den i baglommen! – men der virkede en tur på radiatoren og så en nat i en skål ris heldigvis.

Hvis du har andre ideer til, hvad man kan gøre for at passe på sin mobil telefon, så skriv det gerne i kommentaren. Alle forslag er velkomne!

Published inApple

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *