Skip to content

Iphone Covers – Hvorfor køber i dem ikke?

Gør du din mobiltelefon personlig – eller er du kedelig, og lader din telefon forblive som købt?

Hvis du er ligesom alle andre, og lader din telefon forblive ved det udseende, som den havde da du købte det. Så er du altså kedelig, og ja det koster da en 100-150 kroner max, at købe et cover, og ja nogle gange kan de virkelig være grimme, men hvorfor ikke gøre din telefon  så unik som mulig? Nogle genkender deres telefon på alle de ridser, som de har andre genkender dem fordi de har et cover på, når de ligger blandt mængden af telefoner på klasselærerens borde. Her kender jeg til en billig webshop, som der sælger iPhone covers til dig med et rigtig stort sortiment – det er nok de billigste covers jeg har set online, og kvaliteten af dem er høj. Jeg bruger selv iPhone 5S, så mit cover er købt til iPhone 5 og iPhone 5S. Du kan se coverne her hvis du har samme telefon.

Jeg køber mine covers til Gadgetcity – både når jeg skal købe til mig selv, men også til mine venner og familie i gave. For når det kommer til telefoner, så synes jeg altså det er noget der skal kunne genkendes. Man bruger sin telefon hver dag næsten hele tiden, og derfor skal man da også bruge lidt ekstra på at gøre den federe. Det er det samme med en bil, når du bruger din bil hver dag, så vil du gerne have en lækker bil, som andre skal kunne tænke “WOOOOW” omkring. Jeg kan desuden anbefale Gadgetcity fordi de har fede covers, og et meget bredt sortiment til flere telefoner, og herudover så er priserne billige. De sælger også gadgets, som nok ligger lidt i navnet – heraf fandt jeg dem selv.

Published inTilbehør

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *