Skip to content

Gode løsninger til dit kontor, der gør hverdagen lettere

Går du og mangler nogle gode ideer til, hvordan du gør hverdagen lettere for dig selv og dine kolleger? Eller måske faldt du bare over denne overskrift og synes det lød interessant.

Bestil printerpatroner hjem i god tid

Det er irriterende for alle at mangle printerpatroner, men et godt trick til, at det aldrig sker, er at lægge en plan for, hvornår de bliver bestilt hjem. Aftal eksempelvis med en leverandør, at de sender dem en gang i måneden el. lignende. Se fx på Tonerland.dk.

Få ergonomiske kontorstole til arbejdspladsen

Sørg for at dine medarbejdere trives, og helt fysisk. Bestil ergonomiske stole, så du forebygger skader og gener for alle. Dine medarbejdere vil elske dig for det.

Lav sjove indslag

Man kan sagtens give sine kolleger en god dag, som også går hurtigere og lettere, med små sjove indslag. Det kunne fx være at printe sjove billeder fra internettet ud, og hænge op på den fælles opslagstavle. Eller det kunne være at sende en sjov film rundt. Det kan godt være det afbryder nogen i arbejdet, men det kan være et godt og sundt break, der løfter stemningen for hele stedet.

Sørg for et godt indeklima

Husk at lufte ud, undersøg om det er rart at være i lokalet, og få eventuelt en energivejleder ud, der kan hjælpe med at finde ud af, om en isolering eller ligende kunne være gavnligt for indeklimaet. Det er de fleste der kender problematikken med at fryse på arbejdspladsen fx. Og så kan der oven i købet også være penge at spra i det lange løb, når man bruger mindre varme/energi.

 

Der er mange ting man kan gøre, for at give sig selv og sine kolleger en lettere hverdag, og gøre arbejdsbyrden lidt lettere for alle. Håber du kunne bruge det til noget. God torsdag!

 

Published inApple

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *