Skip to content

Salgsdisplay fra Nordshop har øget salget

Her på siden går vi meget op i videnskab og teknologi. Som de fleste ved efterhånden, så følger vi med i alt det nyeste information, der bliver publiceret, og vi går of til messer og udstillinger for at mødes med andre ligesindede og eksperter på området. Også i det jyske i det århuanske i vores lille butik, hvor vi udstiller alt fra gammelt teknologi til det nyeste på markedet, har vi besøgende inden for fra hele Danmark. Vi har jo prøvet at gøre butikken så lækker og indbydende som muligt for de små midler, som vi har, og det er som oftest kun blevet til reoler og glasmontrer, som vi har fået af venner og bekendte, der skulle skille sig af med gamle møbler. Efter en del småkommentarer, om at vi lignede en gammel genbrugsbutik, valgte vi dog at investere i salgsdisplay. Vi sælger jo også en del udstyr på stedet, så det giver selvfølgelig mening at spice stedet lidt op.

Vores nye salgsdisplay har uden tvivl virket, og vi har fået rigtig mange fine kommentarer på vores nye interiør. Derudover har vi fået øget salget, hvilket selvfølgelig er det hele værd.

Vi har fået nogle smarte salgsdisplay til at stå i mindte af butikslokalet, der kan have alt fra små droner til ipads stående. Det er simpelthen så smart. Næste gang har vi overvejet at investere i noget display, der kan hænge ude foran butikken, noget med lys i evt., så vi rigtig kan fange folks opmærksomhed.

 

I er selvfølgelig velkomne til at kigge forbi butikken og se det flotte salgsdisplay, og er I bosat andetsted i landet, så smider vi selvfølgelig nogle billeder op snarest, så I kan følge med i, hvad der sker i butikken. Ingen skal snydes. I kan også selv tjekke Nordshop Display ud her!

Husk, har I gode ideer eller inputs, til hvad vi kan publicere her på siden, så skriver I bare til os herinde. Vi vender tilbage hurtigst muligt, efter vi har modtaget jeres e-mail!

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *