Skip to content

HJÆLP! MIN COMPUTER ER DØD

Dagen havde været så hyggelig, med shopping, kæreste tur, ud og spise og så videre hjem til en forsat hyggelig aften.
Jeg kom dog hjem til min computer som pludselig var holdt helt op med at fungere, på trods af at den virkede dagen før, da jeg brugte den til at tjekke min årlige skatte-opgørelse.

Jeg bor selv med kæresten og vores 2 årige søn, nord for Hillerød dog syd for Helsinge, jeg måtte derfor finde et sted hvor jeg næste dag kunne få kigget på min Computer, og fik at vide, af min kæreste Amalie at ServiceIT i Helsinge uden tvivl kunne hjælpe med, at få kigget på min computer.

Jeg kontaktede dem derfor mandag formiddag, for at høre nærmere om problemet, og om de havde mulighed for at kigge på min computer, og var selvfølgelig intet problem, jeg kunne bare komme så var de klar til at kigge på den.

Jeg kørte derfor op for at få min PC reparation i Nordsjælland, nærmere bestemt pc reparation i Helsinge nær Hillerød.
Jeg blev her mødt af en stor flot forretningen på hovedgaden i Helsinge, og en mand ved navn Jesper, hjalp mig med at kigge på problemet, og fik af vide, at de lige skulle beholde den for at en fejlsøgning så de kunne se nærmere på problemet.

De ringede herefter til mig lidt senere på formiddagen, og fortalte om problemet, og at de lige skulle bruge 2-5 hverdage til at løse det, hvis jeg selvfølgelig var interesseret, og var jeg bestemt, da jeg ikke var i tvivl om at de kunne hjælpe med min pc reparation i Helsinge.

Blot 2 dage efter var min computer klar og fejlen var løst, så ikke mindst til en super god pris.
Hvis jeg en anden dag skal have IT Hjælp, fortaget iPhone reparation, eller igen PC reparation af min computer i Helsinge, Nordsjælland nær Hillerød, så vil ServiceIT uden tvivl være min foretrukne reparatør.

 

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *