Skip to content

Hvornår udkommer den nye iPhone 6? Rygterne går online

iPhone 6 - hvornår?De sidste to iPhone modeller fra Apple, iPhone 5 og 5S – havde kun mindre opdateringer fra 4’eren. Derfor er der også nogle store forventninger til den kommende iPhone 6 som forventes lanceret her i 2014.

Som sædvanligt så er der en masse rygter ude på nettet omkring hvornår den nye iPhone 6 forventes at ramme markedet, hvor meget den kommer til at koste – og ikke mindst hvordan den kommer til at se ud, og hvilke tekniske funktioner den kommer til at have, mm.

De fleste af disse rygter kommer fra lande som Taiwan, Kina, mm. Hvor Apple har fabrikker til at fabrikere de komponenter iPhone indeholder. Med produktion af over 80 millioner iPhones og mange mennesker omkring produktionen, kan det være en stor udfordring at have så mange folk til at tie – derfor må man antage at nogle af disse rygter holder stik.

Hvornår udkommer iPhone 6?

Det forventes næsten med sikkerhed at iPhone 6 bliver lanceret i 2014. Og da de ikke valgte at gøre det på deres presse messe i juni måned, hvor de blot kom ind på mere omkring det kommende release af iOS 8 – så forventes den at blive lanceret i september måned.

Apple har nemlig en tradition for at lancere deres nye iPhones i denne måned, og samtidig med at iOS 8 forventes at blive frigivet her, så giver det meget god mening at det skulle blive i september.

Endvidere siger hjemmesiden ifun.de – at Apple har meddelt de tyske Apple forretninger at de ikke kan holde ferie i september måned, hvilket indikerer at de nok forventer en eller anden form for forøget aktivitet i deres forretninger.

Hvad kommer iPhone 6 til at koste?

Ifølge denne artikel hos bt.dk – så forventes iPhone 6 at komme til at koste mere end de tidligere modeller. De skulle være i forhandlinger med de amerikanske teleoperatører om en prisstigning på cirka 100 dollars.

Det vil betyde at iPhone 6 vil kunne komme til at koste i omegnen af 6.000 danske kroner, for den mindste 16 gb model.

Dette indlæg er i samarbejde med: Mackabler.dk – alt i kabler til Mac produkter.

Published inApple

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *