Skip to content

Køb dit elektronik online & spar på pengene

Her på siden elsker vi elektronik, gadgets og andre spændende drengerøv emner. Vi er kommet ind i et nyt år, 2015 er det blevet til – hvilket betyder et nyt år med en masse nye spændende elektronik gadgets på markedet.

I dette indlæg vil vi henvise til nogle nye fede gadgets, og en webshop som vi er faldet over, som du måske kan finde nyttig, hvis du nørder meget med hi-fi udstyr, og andet elektronik derhjemme.

Nye fede elektronik gadgets i 2015

Vi har scannet nettet her i starten af det nye år, hvad vi kan forvente af nye gadgets og elektronik produkter på markedet i 2015, og vi kan godt sige det med det samme, det ser spændende ud!

I stedet for at liste en masse af de nye gadget herunder, har vi i stedet samlet en række url’er – hvor du selv kan læse mere om de nye gadgets, da der er rigtig mange fede imellem.

5 fede gadget sider finder du her:

Som du kan se, så har mange af de gadgets de fremviser været vist frem på messen CES 2015 – som er en årlig messe, hvor alle de store virksomheder fremviser deres nyeste produkter, eller hvad de arbejder på bag offentlighedens kendskab.

Spar penge på dine kabler, gadgets & andre elektronikprodukter

Du skal sikkert ud og handle elektronikgrej i 2015 også, og det danske e-marked er konstant i udvikling, og vi så b.la. en stigning på hele 20 % på julehandlen i slut 2014, hvilket bevidner det meget godt.

Vil du gerne købe kabler og sjove elektronik og accessorie gadgets, så vi vi denne gang fremhæve webshoppen AvXperten.dk – da de virkelig har fået et stort produktudvalg igennem årene, og 2014 fik de endnu mere, således at de lige nu har over 4.500 produkter ifølge deres flotte hjemmeside.

Vi har prøvet at tag et par sjove produkter ud fra Avxperten.dk som giver et indtryk af deres prisniveau, samt hvad du kan finde der:

–          Krydset netværkskabel – mange IT nørder som stadig bruger disse kabler. Pris: 17-89kr afhængig af længden.

–          Et antennekabel med F stik – pris: 59kr. Se produktet her.

–          Et loftbeslag hvis du gerne vil have TV’et ned fra loftet af, mega smart og koster kun: 200-490kr.

–          Fine PC højtalere – hvis du synes at laptoppens højtalere ikke gør det godt nok. Pris: 59 – 200kr.

De har rigtig mange sjove produkter, og man finder altid det specialstik som man ikke kan finde andre steder.

Lad os håbe 2015 byder på endnu flere overraskelser, og du kan med sikkerhed forvente at læse mere om dem her, hvis det sker!

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *