Skip to content

iPad – den nye rejsecomputer

Jeg har altid holdt af at rejse, og derfor gjort det så ofte som jeg kunne. Igennem de sidste år, har jeg ligget og rejst til Kenya med jævne mellemrum, og jeg har virkelig nydt det. Men ligeså meget som jeg elsker at være ude at rejse, ligeså meget hader jeg at slæbe rundt på kufferter og tunger tasker i lufthavnene og til og fra hoteller.

Jeg har derfor altid gået ind for at rejse så let som overhovedet muligt. Når man tager til varme lande, er det selvfølgelig ret nemt, når det kommer til tøj. Her behøver man ikke meget andet end et par t-shirts, nogle shorts, en skjorte, sandaler, badeshorts og selvfølgelig en flaske solcreme. Man tænker, “Yes! Min kuffert fylder og vejer næsten ingenting!”. Men så kommer man til håndbagagen…

Den tunge håndbagage

I håndbagagen har jeg altid min computer, en god bog, et kamera og selvfølgelig opladere til de digitale enheder. Men når jeg så løfter min håndbaggage kan det næsten føles som om, at den er dobbelt så tung, som min kuffert med alt tøjet.

iPad som rejsecomputer

Heldigvis findes der nu måder at nedsætte vægten på håndbagagen gevaldigt. Ved bl.a. at købe en iPad og bruge den som rejsecomputer, er det muligt at lade både den tunge bærbar og den næsten endnu tungere oplader bliver derhjemme. Samtidig kan man også undvære at medbringe bøger, magaziner og andet læsestof til rejsen, da det er muligt at have det hele digitalt på iPad’en. Allerede her, er de første 2-3 kg sparet væk, og det føles fantastisk! Vil du lave den helt smarte løsning og købe en billig ipad som du ikke behøver være så bange for at miste når du rejser, så vælger du en brugt ipad fra Refurb.dk. Genialt – masser af penge at spare der 🙂

Lad kameraet blive hjemme

Men faktisk er der endnu en fordel ved at medbringe en iPad som sin rejsecomputer, og det er, at den samtidig kan erstatte dit kamera! Og nej, inden alle kritikerne kommer rendende og råber op med deres protester, kan jeg ligeså godt komme dem i forkøbet. Selvfølgelig kan iPad’ens kamera ikke hamle op med et almindelig digitalkamera. Men køber man et af de nye smarte kameraobjektiver fra Sony, som kan kobles sammen med både iPad og diverse smartphones, så får du både billede og video-optagelser i rigtig høj kvalitet, og de bliver lagret direkte på iPad’en eller iPhonen. Dermed kan de store klodsede kamera også forlade håndbagagen, og tilbage står man med en iPad, en lille oplader og et kameraobjektiv på størrelse med en mandarin. Se DET kalder jeg “at rejse let”!

Published inApple

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *