Skip to content

Hurtigere computer, sådan gør du

Er du træt af din computer og dens evne til at performe? Så skal du læse med her. Vi har sat en guide sammen der skrift for skridt, forklarer dig hvordan du kan blive din langsomme computer kvit. Der er mange variabler der kan skrues på.

  1. Først skal du afklare, hvilket system du kører på. Kører du Windows, Mac eller Linux? Der vil som ofte være tale om styresystemet Windows fra Microsoft, da de to andre systemer ikke på samme måder, tvinger computere i knæ. Microsoft Windows er skrevet til at kunne fungere på alverdens konfiguration og det er grunden til at det aldrig helt, lever op til hvad man kunne forvente af ydelse, på et givent system.
  2. Når du har afklaret hvilket system det drejer sig om, skal du finde ud af om problemerne skyldes forkerte drivere, for mange duplikerede filer, udløbne filer eller manglende filer eller virus, spam eller Spyware. Til dette anbefaler de fleste, at man bruge et stykke software, for eksempel My PC Tune Up – som kun har fået gode ord med på vejen, af mange bloggere inden for IT. Vi har testet systemet og anbefaler også netop dette til formålet.
  3. Download og installer softwaren og lad den nu scanne din computer igennem for alle overstående elementer, programmet genererer nu en liste til dig med fejl og rettelser, her i kan du se alle problematikkerne som er gældende for netop dit system og årsagen til at din computer er blevet langsom.
  4. Vælg nu at fjerne alle problemerne, programmet vil i løbet af få sekunder have renset af systemet. Når den er færdig, skal du huske at genstarte din computer og din computer vil nu være renset og hurtig som var den ny.

Kilder: Langsom PC, Windows7guides artikel om langsom computer, Langsom-computer.dk

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *