Skip to content

Kasketter med tryk giver reklameværdi

Ønsker du at øge kendskab til din virksomhed, så er kasketter med tryk en god og billig måde hvor dine medarbejdere kan reklamere lidt for virksomheden. Hos Topsupplies har vi erfaret at der er mange firmaer, som bruger penge på reklamer og artikler med logo. En af måderne hvor du kan gøre mere opmærksom på din virksomhed er at dine medarbejdere og samarbejdspartnere får kasketter med tryk. Især hos folk der kører en del rundt og bliver set er der mulighed for at kasketten kan hjælpe med at dit firma bliver set. Hvis du i din virksomhed har kørende sælgere, eller chauffører som bringer varer ud, er dette en oplagt mulighed.

Topsupplies har igennem længere tid leveret et stort udvalg af artikler med logo til firmaer. En ting som kasketter med logo trykt på, kan også bruges til firma-arrangementer, hvor de kan blive delt ud som gave. Vores kasketter kommer i mange forskellige afskygninger. Vi har et stort sortiment af varianter, designs og modeller, så du har mulighed for at finde den kasket der passer til netop dit formål. Kasketten er altså en du selv vælger, som bliver lavet efter dine ønsker. Dette gør du ved at gå ind på vores hjemmeside og vælge den kasket eller cap, som passer dig. Når dette er gjort, kan vi designe din kasket med det ønskede logo, hvor vi selvfølgelig tager udgangspunkt de ønsker du har udtrykt for os, om farver, motiv og placering af logoet. Derfra laver vi et udkast, som vi sender til dig, som du så kan vælge at takke ja til via vores webshop, eller det fremsendte tilbud.

Ønsker du at vide mere er der selvfølgelig rig mulighed for at tage kontakt til os. Vi har åbent alle ugens dage, og sidder klar på tlf. 70124100.

Published inTilbehør

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *