Skip to content

Save My Phone, Iphone- og mobil reparatør

Jeg var ude og shoppe – det vil sige – min kæreste var ude og shoppe og jeg var taget med som taskebærer. Vi var et smut i Lyngby Storcenter, hvor min bedre halvdel kunne slå sig rigeligt løs. Det hele gik som forventet, hvilket vil sige at jeg blev fattigere og hun blev gladere. I alt dette fantastiske virvar, får jeg i et øjebliks uopmærksomhed gået ind i en anden shopper, hvilket gør at jeg taber den telefon der har fanget min opmærksomhed. Det værst tænkelige, på sådan en tur hvor man bliver trukket rundt i manegen, er sket – og skærmen er knust! Gode råd er dyre og jeg får fravristet min kæreste hendes telefon, så vi kan finde en butik som kan redde min dag og lave skærmen.

Efter lidt hurtig søgen finder vi frem til SaveMyPhone i Lyngby Hovedgade. Til alt held ligger det lige rundt om hjørnet, og mens min kæreste handler videre, får jeg slæbt mig selv over til butikken i håbet om at de kan redde min telefon hurtigst muligt.

Manden i butikken SaveMyPhone, som står bag kassen, er flink og forstående, og fortæller at han kan lave min telefon på ca. 50 min. De 50 minutter som det tager at få skiftet skærmen på min Iphone bruger jeg i butikken på at vente. Selvom de 50 minutter føltes som lang tid, må jeg i bagklogskabens lys indrømme, at det var hurtigt overstået. Prisen var ikke vanvittig dyr, men når man skal have skiftet en skærm ud på en Iphone X, som skal være original stand, så er det bare det dyrere, end hvis det ikke var originalt.

Hele oplevelsen, selvom det jo er en trist og dyr fornøjelse, var egentlig helt udmærket når man tænker på hvor hurtigt min skærm blev fikset. En god oplevelse, og overraskende hurtig reparation af min knuste Iphone skærm. Jeg kan klart anbefale SaveMyPhone i Lyngby, hvis man som jeg selv, skulle være så uheldig at tabe sin telefon.

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *