Skip to content

Hårtransplantation Tyrkiet blev til ferie

En hårtransplantation i Tyrkiet giver god mening på mange måder. For mig blev det til et liv med bedre selvværd efter at jeg begyndte at blive tyndhåret. Det var jeg ikke lige forberedt på i en forholdsvis ung alder. Jeg havde søgt lidt rundt på nettet efter en måde, hvorpå jeg kunne få mit hår tilbage til den stand det tidligere havde været i. En dag hvor jeg sidder derhjemme og kigger på min Facebook-feed, fyldt med ligegyldigt indhold, falder jeg over en annonce der tilbyder billig hårtransplantation. Hvor jeg normalt bare kigger videre gennem historierne og opslag fra venner og bekendte, rammer annoncen alligevel et ømt punkt. Siden jeg bliver henvist til, virker oprigtig og som om der ligger hårdt arbejde bag. Da jeg har kigget lidt rundt, noterer jeg nummeret på firmaet (billig-hårtransplantation.dk) og dagen efter giver jeg dem et kald. Vi aftaler en tid for et online møde, som bliver afholdt et par dage senere.

Spørgsmålene jeg kunne komme på, omkring det her hårtransplantation, bliver besvaret – plus spørgsmål som jeg egentlig ikke havde tænkt over bliver også besvaret. Det hele er sket lidt i skjul for min bedre halvdel, da jeg ikke lige er typen der vil tabe ansigt over for min familie og venner. For at det ikke skal komme som en kæmpe overraskelse for hende, inkluderer jeg hende i mine tanker om det, og vi får aftalt at hun skal tage med til Tyrkiet.

Min kæreste og jeg får simpelthen planlagt at lave en ferie ud af det. Teamet i Danmark som står for min del af rejsen, har sørget for alt, hvilket jo er rart når man betaler så mange penge for det. De har sørget for fly, hotel, behandling, kontaktperson og alt hvad der hører til. Vi bliver endda hentet i lufthavnen og transporteres til vores hotel. Den første dag dernede er ren afslapning, lige bortset fra den åbenlyse nervøsitet omkring det hele, men jeg føler mig så godt behandlet allerede at det er lidt nemmere at slappe af. Dagen efter er det tid til konsultation og behandling, hvilket går ganske nemt og smertefrit. Det hele spiller og lægerne virker professionelle, hvilket kun gør det hele nemmere at være i.

Trods nogle begrænsninger i forhold til fysisk aktivitet og hvad mit nye hår må udsættes for, har vi faktisk en fantastisk god og tiltrængt ferie. Efter ferien hjemme i Danmark er alt som det faktisk bør være. Med udsigten til et nyt og tykkere hår, som jeg havde det tidligere, er jeg allerede begyndt at blive et gladere menneske, hvilket også er noget min kæreste har bemærket. Opfølgningen fra Billig-hårtransplantation.dk er bestemt også værd at notere, da de laver opfølgning hver 3. måned efter min hjemkomst.

Selvom mit hår endnu ikke er vokset helt ud endnu her 7 måneder efter, er det godt nok blevet et flot resultat, som jeg ser frem til at se når det er vokset helt ud! For mig har hele oplevelsen været en redning for mit selvværd og min selvopfattelse. En oplevelse og behandling jeg ikke ville være foruden.  

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *