Skip to content

Aflysning af fly fra Air France gav erstatning

Min kæreste og jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie i Paris. Alt gik som det skulle med turen derned, og vi fik virkelig set byen på den måde vi havde håbet. Når det så er sagt, og alt jo lyder til at være gået helt perfekt, så blev turen hjem lidt af et mareridt. Vi står i lufthavnen og har tjekket ind, hvor vi finder ud af at vi har et aflyst fly. Udsigten til at komme hjem i tide, ser altså noget sort ud.

Hverken jeg eller min kæreste har prøvet at have et aflyst fly så vi vidste hverken fra eller til. Vi bliver informeret om at Air France, som vi skulle flyve med, prøver at løse problemet, men en ting er sikkert, vi kommer ikke hjem til tiden. Det er selvfølgelig meget frustrerende når man står i det, men det gælder jo alligevel om at få det bedste ud af det. Vi faldt i snak med en mand som fortalte os at vi havde krav på erstatning da vores fly blev mere end 3 timer forsinket. Den mand vi faldt i snak med, havde prøvet det der med forsinkede fly før, og han anbefalede os at undersøge hjemmesiden flypenge.dk.

Mens vi sad i lufthavnen og spiste noget mad og ventede på at finde ud af hvad der skulle ske, fik vi undersøgt hjemmesiden han havde givet os. Det vidste sig hurtigt at den var god nok, flypenge.dk kunne hjælpe os med at få erstatning da vores fly var aflyst, og vi blev mere end 3 timer forsinket på vores hjemrejse. Det bedste af det hele var at vi ikke skulle betale noget for at de tog vores sag! Vi blev informeret om at de tog en procentdel af erstatningen hvis de vandt sagen, men tabte de sagen af den ene eller anden grund, ville det altså ikke koste os noget.

Efter hjemkomsten, hvor vi var endt ud i en forsinkelse på 12 timer, fik vi taget kontakt til Flypenge igen da vi var kommet hjem. De fik overtaget sagen for os, og efter nogle ugers venten kom der nyt fra dem. Air France KLM havde godkendt vores erstatning for den aflyste afgang. Hvilket jeg bare må sige har været en god afslutning på en ellers trist hjemrejse fra det franske. Min kæreste og jeg var i hvert fald glade for ikke at skulle klare hele sagen med Air France KLM selv.

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *