Skip to content

Fantastisk afslibning og polering af gulve

Familien og jeg havde besluttet at det var blevet tid til at finde noget nyt at bo i. Det er jo i sig selv en proces man gennemgår, som måske ikke altid er lige til. For os var det med at finde et nyt hus som levede op til vores krav i hvert fald ikke lige til. Vi ville gerne bo i nærheden af København, men heller ikke helt inde i byen. Samtidig skulle vi finde et hus som for os gav mening uden at det krævede det helt store arbejde at gøre det indflytningsklar. Huset blev fundet, men der var lige lidt med gulvene i stuen, som godt kunne trænge til en kærlig hånd. Derfor skulle vi finde en gulvmand, som kunne hjælpe os med at slibe, polere og lakere gulve i vores nye hjem. Da vi skulle have overdraget nøglerne før vi kunne påbegynde arbejdet, skulle vi bruge et gulvfirma som kunne være klar når vi overtog huset.

Til vores store held fik vi lavet en aftale med et fantastisk gulvfirma (Viking Gulvservice), som kom ud og kiggede på arbejdet der skulle laves. Der var ikke så meget ballade, og deres gode service gjorde at vi følte os trygge under hele forløbet. Da dagen kom og gulvet skulle lægges, var de der som aftalt, og påbegyndte arbejdet samme dag vi fik nøglerne til huset. Det betød også at vi allerede efter få dage var klar til at rykke alle vores ting, og påbegynde eventyret i vores nye hus.

Viking Gulvservice har virkelig gjort et godt stykke arbejde med vores stuegulv. Samtidig har deres service været helt fantastisk da vi har fået råd og vejledning i hvordan vi holder gulvet bedst muligt. I fremtiden vil vi i vores familie til en hver tid bruge Viking Gulvservice! Næste gang det sker bliver når resten af huset skal have en tur og vi finder tid til det.

Published inApple

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *