Skip to content

Fantastisk service og levering fra Mekoprint

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med produktion af specialdesignede kabinetter til computere, hvor der skulle printes firmalogo på. Jeg har altid handlet lokalt hvis muligheden er der, og som minimum forsøgt at handle med danske virksomheder. Derfor var valget af Mekoprint, som producent ikke nogen raketvidenskab. Mekoprint er en gammel dansk virksomhed, som har specialiseret sig i diverse opgaver inden for print og design og var præcis det jeg havde brug for.

Vi fik i virksomheden, sammen med en ingeniør fra Mekoprint, lavet et design til vores kabinet, som for os gav rigtig god mening. Der var en god dialog, hvor forskellige ideer og tanker blev udvekslet. Hvilket resulterede i at vi fik lavet et kabinet i aluminium, som både var stilfuldt og som levede op til de forskellige krav vi havde. For os var det vigtig at vores computeres kabinetter var rummelige, men ikke virkede klodsede. Den ingeniør vi samarbejdede med hos Mekoprint, havde selv nogle ideer til hvordan man kunne gøre, men tog udgangspunkt i de ønsker og forventninger vi havde. Derfor følte vi fra start at der blev lyttet til os, og vi fik næsten følelsen af at det var os selv der skulle producere vores kabinet. Det var det selvfølgelig ikke, men produktionen gik alligevel så hurtigt at man virkelig fik følelsen af at vores projekt blev sat i gang samme dag som vi havde møde med Mekoprint.

Hele processen bar virkelig præg af et godt samarbejde, og en forståelse for vores forretning. Det giver en tryghed som vi nok ikke havde oplevet hvis vi havde valgt en producent fra f.eks. østen, hvor fokus havde været lave priser og masseproduktion. Der er ikke nogen tvivl om at Mekoprint er den virksomhed vi kontakter næste gang vi skal have lavet noget i samme stil, om det så er kabinet eller noget helt andet. Alt i alt en meget professionel og gennemført oplevelse.

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *