Skip to content

Mere end 100 skønhedsbehandlinger samlet et sted

Eller snare 2 steder – idet skønhedsklinikken Le Luma både har en klinik på Frederiksberg og en i Vordingborg, men de tilbyder de samme behandlinger begge steder.

Jeg synes, at det er helt genialt, at jeg ikke behøver at tage alle mulige steder hen for ordnet negle, foretaget ansigtsbehandlinger og blive vokset. Jeg skal bare bestille tid et sted og så kan jeg være heldig at få ordet det hele på en gang. Det sparer mig godt nok for meget tid i forbindelse med koordinering af bookninger forskellige steder og ikke mindst i transporttid og ventetid. Og så må jeg selvfølgelig ikke glemme det allervigtigste, nemlig at de simpelthen er så søde, dygtige og ikke mindst hjælpsomme. Det er altid hyggeligt, når jeg skal besøge Le Luma på Frederiksberg.

Flotte negle på hænder og fødder.

Jeg får altid lavet negle, fordi jeg mener, at hænderne er en form for visitkort. Det sender bare et godt signal, når hænderne er velplejede og man behøver selvfølgelig ikke at have lange negle, men det kan jeg bare godt lide – især er jeg glad for farven nude eller de franske negle, da det ser så pænt og rent ud. Jeg elsker, at jeg også samtidig kan få ordnet fødderne hos Le Luma og de får også en gang shellac, så behøver jeg faktisk ikke at tænker på mine fødder før jeg skal ned på klinikken igen.

Ansigtsbehandling

Jeg sørger selvfølgelig selv for den almindelige daglige hudpleje derhjemme, men en gang imellem er det altså både dejligt og helt nødvendigt at få renset huden godt igennem og det hjælper de også med nede hos Le Luma. Jeg må indrømme, at de også vokser min overlæbe og jeg overvejer kraftigt om de ikke også skal vokse andre steder næste gang…. – måske en brazilian. Jeg skal i hvert fald vokses i bikinilinje – men det kunne være fedt, hvis jeg kunne tage mig sammen (læs – turde), at gå hele vejen – av av

Published inApple

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *