Skip to content

Mobil reparation Valby

For nylig fandt jeg ud af, at det ikke kan betale sig at købe en ny mobil.

Jeg er en person som passer rigtig godt på mine ting og bruger dem til de er helt slidt og ikke kan mere. Det samme gælder min telefon, den er et par år gammel og løber tør for strøm alt for hurtigt, så jeg bliver nødt til at oplade den flere gange om dagen, hvilket er meget irriterende og upraktisk, da jeg hele tiden bruger den. Skærmen på telefonen er også lige flækket, men den kan stadig bruges, men det er lidt irriterende, så jeg var på jagt efter en ny telefon og sådan nogle er ikke billige.

På vej hjem fra studiet faldt jeg over en annonce som reklamerede for mobil reparationer, jeg kunne ikke huske hvilke firma annoncen var fra, så da jeg nået hjem søgte jeg om mobil reparationer i Valby. Der fandt jeg OnSpotRepair som ligger i Hvidovre, der kom de med et godt tilbud på en god og billig iPhone 7 Plus skærm reparation for sølle 749 kr. med tilsvarende original Apple kvalitet og et originalt Apple batteriskift til 549 kr. Godt nok ligger OnSåotRepair lidt længere væk fra Valby, men det tager kun 15 min på cyklen, og så var det også billigere at få den repareret der end inde i byen.

De var meget professionelle, det tog kun en halv time at for dem at reparere min mobil, og der var ingen kompromis med kvaliteten. Jeg fik endda to års garanti på delene. Her fik jeg sparet en masse penge

Hvis du har smadret din mobilskærm eller virker din mobil ikke, så kom forbi OnSpotSepair i Hvidovre i Frihedens Butikscenter, vær ikke bage for at de ligger lidt langt væk, med deres gode service og kvalitet er det det hele værd.

Published inServices

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *