Skip to content

Gammelt skraml bliver til værdigfulde museumsgenstande

Som dedikeret Apple-samler, slår jeg tit vejen forbi diverse brugte computerforretninger, som i høj grad benytter Tofteng A/S containerudlejning til at opmagasinere brugt computerudstyr med henblik på videresalg til private.

Fra tid til anden kan man faktisk gøre sig nogle ret interessante fund, som er guld værd, hvis man altså ved, hvad man skal gå efter. Det vidste jeg forleden dag, da jeg var på jagt efter ganske bestemte computerartikler til et museum, der ville lave en særudstilling om datidens computere. Normalt har jeg mest heldet med mig, hvis jeg går på skattejagt i containere fra Tofteng A/S containerudlejning, så det gjorde jeg også denne gang – man har jo ikke lyst til at gå forgæves.

Containerudlejning er et sikkert hit

Jeg havde aftalt med direktøren for museet, at jeg skulle gå på jagt efter nogle af de allerførste Apple produkter, som så dagens lys tilbage i 80’erne. Det var lidt af en udfordring, men jeg gik nu alligevel fortrøstning til opgaven, for jeg har nogle rigtig gode kontakter til lige præcis sådanne produkter.

Der gik da heller ikke længe, før jeg fandt frem til de første stykker isenkram fra dengang, hvor vi endnu ikke kendte så meget til internettets små og store lyksaligheder. Mens jeg gik der og rodede i containere, kom jeg til at tænke på, hvor stor en rolle Tofteng A/S og deres containerudlejning havde spillet i forhold til de mange containerfund, jeg har gjort gennem tiden.

Jeg kom også til at tænke på, hvor forandret verden er i dag i forhold til halvfjerdserne og firserne, da Apple blot var en lille iværksættervirksomhed med mange store drømme. Der er løbet meget vand i åen siden, må man sige. Men det er nu alligevel fantastisk at tænke på, at mange fra min generation og ældre faktisk har haft en barndom og ungdom uden computere, mobiler og internet. Til gengæld har containerudlejning adskillige år på bagen, så virksomheden Tofteng A/S og deres containerudlejning kendte vi også til i min barndom.

Museumsudstilling bliver en succes takket være containerudlejning

Tænk, hvor meget computerelektronik man kan få skrabet til sig på blot fyrre år – det er altså ikke småting. Men nu godt det samme, for jeg lykkedes med at finde de helt rigtige artikler til museet, nemlig Apple 1 og Apple 2, og så en af deres allerførste Apple Macintosh – det var guld værd for museet, kunne jeg se på direktørens reaktion.

Men det var ikke lykkedes mig at finde lige præcis de produkter, hvis jeg ikke havde haft rigtig god hjælp fra Tofteng A/S og containerudlejning, for det er i deres containere, at man finder guldet.

Published inApple

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *